• 1402/12/08 - 13:33
  • /Zqe

برگزاری جشنواره مدیریت دانش و نظام پیشنهادات

به اطلاع همکاران محترم می رساند در راستای اجرای جشنواره مدیریت دانش و نظام پیشنهادات با اطلاع رسانی و بکارگیری مکانیزم های تشویقی همکاران محترم تجارب ارزشمند را در سامانه مدیریت دانش ( km.behdasht.gov.ir) و پیشنهادات کاربردیشان را در سامانه نظام پیشنهادات (sus.behdasht.gov.ir) تا دهم اسفند ماه سال جاری ثبت نمایند تا پس از بررسی تخصصی ارزیابان محترم در دبیرخانه مدیریت دانش دانشگاه مستقر در مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری زیر مجموعه معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه تجارب و پیشنهادات برتر منتخب به مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت متبوع ارسال گردد تا در صورت تایید آن مرکز در فصلنامه مذکور منتشر شود. ضمنا" از تجارب و پیشنهادات برتر در جشنواره علاوه بر تقدیر و تشویق با درج در پرونده پرسنلی ، پاداش نقدی نیز در نظر گرفته می شود.(در صورت نیاز به هر گونه راهنمایی با کارشناس محترم تحول اداری خانم محمدیان با شماره تلفن ٣١٩٣٧٣٢٨ تماس حاصل فرمایند).

شایان ذکر است چهارمین شماره فصلنامه مدیریت دانش در نظام سلامت جهت استحضار و هرگونه بهره‌برداری در سایت بارگذاری شده است.

فایل ها