• 1403/02/30 - 19:53
  • /ZVe7

کارگاه دو روزه مدیریت و درمان بیماران قلبی در پیش بیمارستان در ارومیه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اورژانس آذربایجان غربی، با هدف ارتقاء سطح علمی و مهارت کارکنان اورژانس ارومیه، کارگاه دو روزه مدیریت و درمان بیماران قلبی در پیش بیمارستان در تاریخ 29 و 30 خرداد ماه 1403 در محل آمفی تئاتر ستاد اورژانس استان برگزار شد.

پرویز پورعزیزی مسئول آموزش اورژانس آذربایجان غربی در این خصوص گفت: مدیریت و درمان بیماران با شکایت های ایست قلبی تنفسی، آنافیلاکسی، ادم ریه و بیماران با اختلالات قلبی عروقی از محورها اصلی این کارگاه بود.

وی افزود: دکتر فرزین رضازاده رئیس اورژانس استان و استادیار طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی ارومیه از مدرسان ویژه این کارگاه بود.

پورعزیزی یادآور شد: مدرسانی از دانشکده پرستاری ارومیه و همچنین مربیان آموزشی اورژانس استان، تدریس در این کارگاه را برعهده داشتند.

مسئول آموزش اورژانس استان تصریح کرد: این کارگاه از دوبخش علمی و عملی تشکیل شده بود وکارکنان عملیاتی اورژانس ارومیه جامعه هدف این کارگاه بودند.

به گزارش روابط عمومی اورژانس استان، این اولین کارگاه PHCLS در اورزانس استان است که در سال جدید برگزار می شود.

توحید جوادی

توحید جوادی