• 1402/10/20 - 10:44
  • /Z4C

سومین جلسه کارگروه زیستی پدافند غیرعامل استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اورژانس استان، بر این اساس در این جلسه که به ریاست دبیر پدافند غیرعامل دانشگاه و رئیس اورژانس استان در تاریخ 19 دی ماه 1402 در سالن جلسات EOC برگزار گردید نمایندگان  اداره کل پدافند غیرعامل استانداری و اعضای کارگروه زیستی پدافند غیرعامل استان حضور داشتند.

دکتر فرزین رضازاده با اشاره به پدافند غیرعامل در راستای پیشگیری، آمادگی و کاهش مخاطرات در حوادث و بحران ها بویژه حوادث مرتبط با CBRNE همکاری سازمان های عامل را مهم برشمرد و گفت: راه اندازی سامانه اطلاعاتی در بستر اینترنت نیازمند همکاری جامعی بین سازمان های همکار در حوادث CBRNE  می باشد.

مصطفوی نماینده اداره کل پدافند غیرعامل استانداری نیز در این خصوص اظهار کرد: ابتدا باید بستر این سامانه مشخص شده و سپس نرم افزار، سخت افزار و دیتاهای مورد نیاز توسط سازمان های همکار احصا شده و با در نظر گرفتن مسائل امنیتی و حفاظتی در این خصوص تصمیم گیری گردد.

جوادی کارشناس دبیرخانه پدافند غیرعامل دانشگاه در خصوص برگزاری این جلسه به میزبانی اورژانس استان تصریح کرد: هدف از برگزاری این جلسه هم اندیشی نمایندگان سازمان های عامل در حوادث CBRNE در خصوص ایجاد سامانه یا بانک اطلاعاتی برای به اشتراک گذاری مخاطرات مرتبط با این حوادث بود.

در ادامه جلسه اعضای کارگروه زیستی با ارائه پیشنهادات و راهکارها به بحث و تبادل نظر در این خصوص پرداختند.